Konfirmand 2018/2019

For at tilmelde dig til konfirmationsforberedelse skal du udfylde alle de obligatoriske felter herunder. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke ønsker CPR-nummer i denne blanket, det indsamler vi i forløbet.
Når tilmeldingen er udfyldt trykker du 'Tilmeld' i bunden af siden, herefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Opstår der problemer kan du kontakte sognemedhjælper Mette Nielsen på men@koegekirke.dk eller på telefon 60118600
* angiver et påkrævet felt
Ved fælles forældermyndighed skal både forælder 1 og forælder 2 udfyldes
Billeder bruges kun til omtale der kan sættes i forbindelse med Køge Kirke og konfirmander. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage

Jeg giver hermed Køge Kirke tilladelse til, at skrive til mig med informationer der vedrører konfirmander 2018/2019. Jeg giver endvidere tilladelse til at de udfyldte oplysninger gemmes i den periode konfirmationsforberedelse er i gang. For at acceptere sættes der hak i email, da det er den kommunikationsform Køge Kirke bruger.

Email Marketing Powered by Mailchimp